关于我们

|

设为首页

|

加入收藏

|

资讯
考研动态| 考研常识| 考研报名| 招生简章 考研经验|考研分数| 考研复试| 考研调剂
备考
政治指导| 英语指导| 数学指导| 专业课 专硕指导| 考研大纲| 考研真题| 考研问答
文都考研 > 考研备考 > 考研英语 > 列表

2021考研何凯文每日一句:第284句

头像文都考研

阅览数

时间2020-11-29 23:36:56

2021考研报名已经结束,离考研初试时间也只剩下30天时间了,何凯文老师每日一句依然每天陪伴着大家,下面是何凯文2021考研英语每日一句第284句

今天的句子:

But while environmental organisations work hard to highlight links between the plastics and oil industries – and while pollution of the oceans and failures by the waste and recycling industry have become key themes for campaigners – the issue of plastics is still not widely enough recognised as a consequence of our dependence on fossil fuels.

思考题:

Which of the following issue has failed to be recognized by the wide public?

A.The big financial loss of oil industries.

B.The key themes of green campaigners.

C.Serious plastic pollution of the oceans.

D.Connection between big oil and plastics.

词汇突破:

highlight:强调

campaigners 活动家们

fossil fuels:化石燃料(石油煤炭天然气)

句子解析:

But while environmental organisations work hard to highlight links between the plastics and oil industries – and while pollution of the oceans and failures by the waste and recycling industry have become key themes for campaigners – the issue of plastics is still not widely enough recognised as a consequence of our dependence on fossil fuels.

参考译文:尽管环保组织努力强调塑料和石油工业之间的联系,并且尽管海洋污染和废物回收产业的失败已成为活动家们的关键主题,塑料问题是我们对化石燃料依赖的结果这一事实仍未得到广泛认可。

思考题解析:

Which of the following issue has failed to be recognized by the wide public?

A. The big financial loss of oil industries.

(石油工业的巨大财务损失)

A选项没有提到

B. The key themes of green campaigners.

(绿色活动者的主要诉求)

看最后一部分就能看出不对!

C. Serious plastic pollution of the oceans.

(海洋上严重的塑料污染)

依然是看最后一部分!不对!

D. Connection between big oil and plastics.

(大型石油公司和塑料之间的联系)

D选项正确。

以上就是文都考研小编整理的“何凯文2021考研英语每日一句第284句”相关内容,希望对2021考研人有所帮助。

推荐阅读:

2021考研何凯文每日一句汇总

何凯文每日一句有用吗?怎么使用?

快给朋友分享吧!

非特殊说明,本文版权原作者,转载请注明出处

本文地址:http://www.hbwendu.com/beikao/20932.html